2017. április 30.,
Katalin, Kitti napja
Új forgalmi rend a komlói Petőfi utcában
Figyelmesebben kell közlekedni a komlói Petőfi utca környékén: több ponton is változik a forgalmi rend a belváros tőszomszédságában fekvő utcában.
Mávinform: ideiglenes változások lesznek a pécsi vonalon
Karbantartás miatt ideiglenes változások lesznek a budapest-dunaújvárosi és a budapest-pécsi vonalon - közölte csütörtök reggel a Mávinform az MTI-vel.
Adatlopás veszélyére figyelmeztetett az OTP
Interneten terjedő adathalász levéllel próbálnak ismeretlenek banki ügyféladatokhoz jutni - közölte az OTP Bank hétfőn az MTI-vel.
Füstmérgezésben halt meg egy férfi Baranyában
Kigyulladt egy családi ház Szilváson, egy idős férfi füstmérgezésben életét vesztette - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel.
Hátrányos helyzetű magyar fiatalokat segít a Google
Hátrányos helyzetű fiatalok továbbtanulási és elhelyezkedési esélyeit akarja javítani a Google 87 millió forintos támogatásával induló Kódklub projekt - közölte a vállalt az MTI-vel hétfőn.
Megújult a kaposvári vasútállomás épülete
Átadták a kaposvári vasútállomás 1,6 milliárd forintból megújult épületét csütörtökön.
Börze és Családi Nap a Pécsimamival
Minden a gyermekes családokról szól  március 12-én 15.00 és 18.00 óra között a Széchenyi Gimnázium Tornacsarnokában (Pécs, Koller u. 5.).
Horgászati tilalom két baranyai vízterületen
Halpusztulás miatt horgászati tilalmat rendelt el a Duna Kölkednél található Belső-Béda elnevezésű holtágán és az ormánsági majláthpusztai tavon a Baranya Megyei Kormányhivatal (BAMKH) - közölte a szervezet a honlapján.
Wéber Árpád építőmérnök kapta a Breuer Marcell-díjat
A pécsi középületek rekonstrukciója során végzett kimagasló szakmai munkájának, kitűnő hozzáértésének és szaktudásának elismeréseként Pécs Város Műszaki Díját, azaz a Breuer Marcell-díjat adományozták Wéber Árpád építőmérnök, termelési igazgató részére cs
Farsangi hangulatú tízórai a Csontváry Múzeumban
Idén is folytatódik a Janus Pannonius Múzeum népszerű családi programsorozata. Legközelebb (február 25-én) Csontváry Kosztka Tivadar életműve kerül középpontba. Lesz kézműves és múzeumpedagógiai foglalkozás, tárlatvezetés, no és persze a kakaó, kalács sem
A legjobb vállalkozások között a Dél-dunántúli Közlekedési Központ
Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei között szerepel - a Bisnode Magyarország elemzései alapján - a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. (a továbbiakban társaság), így egy évig élhet az „AAA” Bisnode tanúsítvány használatával. A minősítés azt jel
E-személyire is fel lehet tölteni a vasúti bérletet
Az új típusú személyi igazolványra is fel lehet tölteni a vasúti bérletet, a szolgáltatást a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon kísérleti jelleggel vezette be a MÁV-Start Zrt.
Ásványos-állatos farsang a múzeumban
Minden korosztály számára érdekes programokat kínál a JPM Természettudományi Osztálya (Pécs, Szabadság u. 2.) február 18-án 10.00 és 13.00 óra között. A családi program a február végén záruló Virágok a föld alól, illetve a Madarak földön, égen című idősza
Új játék a hazai fogadási és szerencsejáték piacon
Új játék jelent meg a hazai fogadási és szerencsejáték piacon: a két állami fogadásszervező, a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. megkezdte a Kincsem+ tuti játék értékesítését - tájékoztatta a Kincsem Nemzeti Kft. az MTI-t hét
Ma éjfélig érvényesek a tavalyi autópálya matricák
Kedd éjfélig érvényesek a tavalyi éves országos és megyei autópálya matricák, szerdától már csak a 2017-es e-matricákkal lehet használni a díjköteles autópályákat és autóutakat.
Az interneten is lekérdezhető az e-matricák érvényességi ideje
Az interneten is lekérdezhető keddtől díjmentesen az online vagy SMS-ben vásárolt autópálya matricák lejárati ideje - közölte a Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft. kedden az MTI-vel.
Ismét meghosszabbítja az E.ON a kikapcsolási moratóriumot
Az E.ON energiaszolgáltató január 22-ig meghosszabbítja a kikapcsolási moratóriumot a lakossági ügyfeleknél az elhúzódó, rendkívüli hideg miatt - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
Heten haltak meg a közutakon a hétvégén
Hét balesetben heten haltak meg a hétvégén az ország közútjain - közölte a rendőrség hétfő reggel az MTI-vel.
Toborzás a Magyar Honvédségnél
Országszerte várja a katonának jelentkezőket a Magyar Honvédség (MH), több helyen nyílt napokat tartanak, csütörtökön Szentendrén fogadják a katonai pálya iránt érdeklődőket.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Pécsi webkamera