2021. január 22.,
Vince, Artúr napja
Takács Zsoltot választották Mánfa polgármesterének
A független Takács Zsoltot választották vasárnap a Baranya megyei Mánfa polgármesterének.
Ismét szállít 3,5 tonnánál nehezebb járműveket a mohácsi komp
Nyolc órától ismét szállítanak 3,5 tonnánál nehezebb járműveket a kompok a Mohács-Újmohács átkelőhelyen - tájékoztatta a Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási Nonprofit Kft. az MTI-t szerdán.
Megkezdődött a 18. Pécsi Országos Színházi Találkozó
Megkezdődött a 18. Pécsi Országos Színházi Találkozó
A seregszemle a versenyprogram tizennégy előadása mellett számos kísérőrendezvénnyel várja a közönséget június 7. és 16. között a baranyai megyeszékhelyen.
Jelentős kedvezménnyel látogatható az egyiptomi kiállítás október végéig
Október 14-én 10 és 13 óra között ismét családi napot rendeznek a Kincsek a Nílus partjáról című egyiptomi kiállításban a JPM Csontváry Múzeumban (Pécs, Janus Pannonius u. 11.). A tárlat az október 31-i zárásig kedvezményesen tekinthető meg.
Forgalmirend-változás a belvárosban
Hétfőtől újra aszfaltoznak a Jókai utcában, a Mátyás király utcai szakasztól a Rákóczi útig tartó részen – a posta előtti parkolósávot kivéve – teljes szélességben javítják az útburkolatot. A munkálatok miatt a Jókai, Mátyás király és Zrínyi Miklós utcák
Folytatódik a vezetékek rekonstrukciója Komlón
Idén is jelentős beruházásokat végez az E.ON Komlón.
Polgármestert és képviselőket választanak vasárnap Cserkúton
Polgármestert és önkormányzati képviselőket is választanak vasárnap a Pécshez közeli Cserkúton - tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője, a község jegyzője hétfőn az MTI-t.
Új forgalmi rend a komlói Petőfi utcában
Figyelmesebben kell közlekedni a komlói Petőfi utca környékén: több ponton is változik a forgalmi rend a belváros tőszomszédságában fekvő utcában.
Mávinform: ideiglenes változások lesznek a pécsi vonalon
Karbantartás miatt ideiglenes változások lesznek a budapest-dunaújvárosi és a budapest-pécsi vonalon - közölte csütörtök reggel a Mávinform az MTI-vel.
Adatlopás veszélyére figyelmeztetett az OTP
Interneten terjedő adathalász levéllel próbálnak ismeretlenek banki ügyféladatokhoz jutni - közölte az OTP Bank hétfőn az MTI-vel.
Füstmérgezésben halt meg egy férfi Baranyában
Kigyulladt egy családi ház Szilváson, egy idős férfi füstmérgezésben életét vesztette - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel.
Hátrányos helyzetű magyar fiatalokat segít a Google
Hátrányos helyzetű fiatalok továbbtanulási és elhelyezkedési esélyeit akarja javítani a Google 87 millió forintos támogatásával induló Kódklub projekt - közölte a vállalt az MTI-vel hétfőn.
Megújult a kaposvári vasútállomás épülete
Átadták a kaposvári vasútállomás 1,6 milliárd forintból megújult épületét csütörtökön.
Börze és Családi Nap a Pécsimamival
Minden a gyermekes családokról szól  március 12-én 15.00 és 18.00 óra között a Széchenyi Gimnázium Tornacsarnokában (Pécs, Koller u. 5.).
Horgászati tilalom két baranyai vízterületen
Halpusztulás miatt horgászati tilalmat rendelt el a Duna Kölkednél található Belső-Béda elnevezésű holtágán és az ormánsági majláthpusztai tavon a Baranya Megyei Kormányhivatal (BAMKH) - közölte a szervezet a honlapján.
Wéber Árpád építőmérnök kapta a Breuer Marcell-díjat
A pécsi középületek rekonstrukciója során végzett kimagasló szakmai munkájának, kitűnő hozzáértésének és szaktudásának elismeréseként Pécs Város Műszaki Díját, azaz a Breuer Marcell-díjat adományozták Wéber Árpád építőmérnök, termelési igazgató részére cs
Farsangi hangulatú tízórai a Csontváry Múzeumban
Idén is folytatódik a Janus Pannonius Múzeum népszerű családi programsorozata. Legközelebb (február 25-én) Csontváry Kosztka Tivadar életműve kerül középpontba. Lesz kézműves és múzeumpedagógiai foglalkozás, tárlatvezetés, no és persze a kakaó, kalács sem
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Pécsi webkamera