2021. február 28.,
Elemér napja

Tájékoztató kiadványt juttat el a kormány minden magyar háztartásba

2015-09-23 08:36:43 - Baranyanet - MTI

A kormány tájékoztató kiadványokat juttat el minden magyar háztartásba "A Magyar Reformok Működnek" címmel - közölte a kormány a Facebook-oldalán.

A tájékoztató füzet célja, hogy a magyar családok naprakész információkat kapjanak az életüket jelentősen befolyásoló aktuális intézkedésekről, így többek között a családi adókedvezmény bővítéséről, az szja-csökkentésről vagy éppen arról, hogy idén szeptemberben már 320 ezer bölcsődés és óvodás kap ingyenes étkezést.

Mint írták, "mindannyian büszkék lehetünk arra, hogy Magyarországon nagyobb a gazdasági növekedés, mint az Európai Unióban, miközben a foglalkoztatottak száma meghaladta a 4,2 milliót". A kiadványban szereplő intézkedések azt igazolják, hogy a magyar reformok működnek, és Magyarország jól döntött, amikor 2010-ben saját utat választott. A kormány célja az, hogy a jövőben minden magyar ember tehessen egy lépést előre a saját életében - olvasható a bejegyzésben, amely kitér arra is, hogy a tájékoztató kiadvány postai terjesztése megkezdődött és több mint 4 millió háztartásba jut el ezekben a hetekben.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera