2019. március 19.,
József, Bánk napja

Színes gálával zárja a szezont a Fordan Táncklub

2017-06-08 09:24:08 - Baranyanet

Látványos gálával zárja a Pécsi Fordan Táncklub a 2017. első félévét és tavaszi versenyidényét.

Június 11-én, vasárnap 16 órától közel 350 fiatal népesíti be a Lauber Dezső Sportcsarnokot. A pécsi táncosokon kívül, a klub pécsváradi, bólyi, szajki, szederkényi és mohácsi fiataljai és szerepelni fognak.

A Fordan Táncklub Tanévzáró Gálája két részből fog állni, 1 - 1 rész kb. másfél órás lesz. A gálán összesen 340 táncos 56 produkciója fog bemutatkozni. Fellépnek az akrobatikus rock ’n’ roll párosok és leányformációk minden korosztályban, bemutatkoznak a Fashion Dance csoportok, de láthatjuk a klub elitjének számító un. referencia csoportot is látványos show tánc produkcióval. A gála legifjabb szereplői a manó tornások és az apro(c)k rock ’n’ roll táncosok lesznek, akik nagyrészt a 4-6 éves korosztályt képviselik. A táncparketten helyet kapott egy új és népszerű fitnesz őrület is, a World Jumping. Az első részt az Európa-bajnok Elysium felnőtt női nagyformációs csapata nyitja és a válogatott Poór András - Görbe Anita világranglista 11. helyezett páros zárja.

A fellépés után minden táncos színes emléklapot kap. A műsorszámok a Pécsi Fordan Táncklub 16 oktatójának, edzőjének és asszisztensének munkáját dicséri.

A rendezők ezúttal is számítanak a közönség aktivitására. A Gála ideje alatt szimpátiaszavazásra lesz lehetőség a közönség részéről. Este 7 körül derül ki, hogy ki a nézők kedvenc csoportja, párosa, vagy táncosa. A győztes egy óriási serleggel lesz gazdagabb. Mint minden Fordanos rendezvényen, ezúttal is értékes ajándékokat, utazásokat, utalványokat sorsolnak ki a rendezők a lelkes szavazók közt.

A Tanévzáró Gála remélhetőleg komoly közönségsikerre számíthat, hiszen a hozzátartozók, barátok, ismerősök mellett nagyon sok táncszerető pécsi szimpatizáns is látogatja a színvonalas Fordanos rendezvényeket.

A Tanévzáró Gálával még nem ér véget teljesen a tavaszi szezon, hiszen a Magyar Látványtánc Sportszövetség Európa - bajnokságára négy csapatuk is kvalifikálta magát, így júniusban még folytatódik a felkészülés az EB-re.

A klub első féléve igen pörgősre sikeredett. A négy kiemelt saját rendezésű verseny és gála mellett szinte minden hétvégére jutott egy - egy hazai vagy nemzetközi táncverseny vagy éppen bemutató.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera