2019. június 26.,
János, Pál napja

Példátlan összefogás Fűzy Ákos családjáért

2014-02-07 14:44:25 - Baranyanet

A Punnany Massif, a 30Y és a Kiscsillag közös produkciókkal készül a Fűzy Ákos emlékére megrendezendő jótékonysági koncertre, amely február 8-án, szombaton 20 órakor kezdődik a Pécsi Est Caféban. A koncertre korlátozott számban jegyek még kaphatóak.

Már csak egy nap van hátra a Fűzy Ákos emlékére rendezett jótékonysági koncertig, melyen egy fiatal pécsi együttes, a Junkie Jack Flash mellett a Punnany Massif, a 30Y és a Kiscsillag is fellép. Rátgéber László szervező és ötletgazda elmondta, hogy nem volt egyszerű szabad hétvégi időpontot találni az ország három talán legnépszerűbb koncertzenekara életében, de a zenekarok végig példátlan összefogásról tettek tanúbizonyságot. A Forever Fűzy Ákos című koncerten a zenekarokat meglepetésvendégek egészítik ki, és olyan produkciókkal készülnek a fellépők, melyeket még soha sem mutattak be közönség előtt, és amelyek később sem lesznek láthatóak. „A koncert egy méltó megemlékezés lesz egy nagy egyéniségre, aki egész életében a közönséget szolgálta” – tette hozzá Rátgéber László.
A Pécsi Est Café részéről Gellai Gergő kiemelte, hogy a koncert összes bevételét Fűzy Ákos családjának ajánlják fel, egyik résztvevő sem kért semmilyen költségtérítést. A koncert folyamán a fellépő zenekarok értékes emléktárgyaiból árverést rendeznek, Tiffán Imre borász pedig tizenkét üveg Cabernet Sauvignon & Franc Barrique 2008-as évjáratú, egyedi, a koncertre tervezett címkéjű bort ajánlott fel, melyet a fellépők dedikálnak. A kiváló borok 6000 forintért vásárolhatóak meg, a bevételt szintén Fűzy Ákos családja kapja.
A kapunyitás 19 órakor lesz, a koncert 20 órakor kezdődik.
Jegyek a Partyzoo jegyirodában, és korlátozott számban a helyszínen is kaphatóak. A jegyek minimális ára 2000 forint.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera