2019. április 20.,
Tivadar napja

Pécs-Ferencváros 2-2

2015-05-04 08:22:36 - Baranyanet - MTI

Behozhatatlan előnyre tett szert a listavezető Videoton a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában, mivel a második Ferencváros 2-2-es döntetlent ért el a bennmaradásért küzdő Pécs vendégeként a vasárnapi zárómérkőzésen.

A székesfehérváriak előnye 13 pontra nőtt négy fordulóval a bajnokság vége előtt a zöld-fehérekkel szemben, akik sorozatban aratott öt győzelem után veszítettek pontokat ismét, de veretlenségi sorozatuk így is 16 bajnoki találkozóra nyúlt.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
PMFC-Matias - Ferencváros 2-2 (2-2)

A fővárosiak jól kezdtek és hamar vezetést szereztek, de nem sokáig örülhettek, mivel a Pécs első komoly akciójából azonnal egyenlített. Ezt követően bár a Ferencváros irányított, a pécsi kontrák is veszélyt rejtettek magukban, s az egyik ellentámadásból a vezetést is megszerezték a hazaiak. A zöld-fehérek fokozódó nyomása még a félidő előtt góllá érett Mateos értékesített büntetője révén.

A folytatásban is többet volt a labda az FTC játékosainál, de a pécsi kontrák továbbra is komoly lehetőségeket jelentettek. A játékrész derekától már érezhető volt, hogy a mecsekaljaiaknak megfelel az eredmény, így egyre kevésbé iramodtak meg az ellenfél kapuja felé, a Ferencváros pedig nem tudott mit kezdeni meddő mezőnyfölényével, igazi ziccere nem volt, hogy megszerezze a három pontot és ezzel elhalassza a Videoton bajnokká avatását.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera