2019. április 23.,
Béla napja

Műszaki vizsgáztatás a Kormányhivatali Nyílt Napon

2014-05-14 10:45:44 - Baranyanet

A Baranya Megyei Kormányhivatal 2014. május 24.-én (szombaton), a Pécsi Városi Gyermeknappal egybekötve, az Expo Center területén ismét megrendezi a Kormányhivatali Nyílt Napot, amelynek keretében a Közlekedési Felügyelőség a korábbi évekhez hasonlóan, hatósági vizsgabázisán biztosítja a műszaki vizsgáztatás lehetőségét és az érdeklődő családoknak bemutatja a műszaki vizsgáztatás folyamatát is.

A Baranya Megyei Kormányhivatal nyílt napjának keretében a Közlekedési Felügyelőség hatósági vizsgabázisán biztosítja a műszaki vizsgáztatás lehetőségét és az érdeklődő családoknak bemutatja a műszaki vizsgáztatás folyamatát is.

E napon a műszaki vizsgáztatás egyik kiemelt célja, hogy lehetőséget adjon a járművek hétvégi vizsgáztatására azon járműtulajdonosok részére, akik munkahelyük vagy egyéb problémáik miatt hétköznap nem tudják autóik műszakiztatását elintézni. Az előző évek tapasztalatainak megfelelően a Közlekedési Felügyelőség most is jelentős érdeklődésre számít.

A megszokottak szerint a nyílt napra elhozott járművek átesnek egy ingyenes diagnosztikai átvizsgáláson, amelynek sikeres eredménye esetén, a tulajdonos kérésére a Közlekedési Felügyelőség a járművet leműszakiztatja. Természetesen a műszaki vizsgáztatás díjköteles, amely a jelenleg hatályos díjrendelet alapján, egy átlagos személygépkocsi esetében ez 16.290 Ft-ba kerül.

A nyíltnapos műszaki vizsgálatra előzetesen be kell jelentkezni, amelyet személyesen, vagy telefonon a (06-72) 333-075 telefonszámon lehet megtenni. Május 24-én reggel már 7:00 órától várják ügyfeleket és az érdeklődőket a felügyelőség Pécs, Hengermalom 2. szám alatti telephelyén.

A Kormányhivatali Nyílt Napról illetve a hétvégi műszaki vizsgálatról bővebb felvilágosítást személyesen, a www.bamkh.hu internetes oldalon, valamint a fenti telefonszámon lehet kérni. A nyílt nappal kapcsolatban felmerülő további kérdés esetén bizalommal forduljanak a közlekedési felügyelőségen dolgozó munkatársainkhoz.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera