2021. január 18.,
Piroska napja

Forgalmirend-változás a belvárosban, aszfaltozzák a Jókai utcát

2017-04-26 08:05:52 - Baranyanet

Az egy hónapja indult nagyszabású vízvezetékcsere utolsó simításai zajlanak a Jókai utcában: az elkövetkező napokban a Jókai tértől a Rákóczi útig tartó szakaszon teljes szélességben helyreállítják az útburkolatot, mintegy 2000 négyzetméternyi felületen. A munkálatok miatt a Jókai, Mátyás király, Zrínyi Miklós, Dischka Győző és Teréz utcák forgalmi rendje megváltozik.

Április 26-án, szerdán 7.30-tól kezdik marni az aszfaltot a Jókai utca felső szakaszán a Rákóczi út irányába, a munkagépek haladásának megfelelően változik majd a környező utcák időszakos forgalmi rendje, a félpályás vagy teljes útzár, illetve a parkolás tilalma.

Csütörtökön a Jókai tértől a Dischka Győző utcáig tartó felső szakaszt aszfaltozzák teljes forgalmi zárás mellett, a Mátyás király, Zrínyi, Teréz utcák zsákutcák lesznek.

Pénteken a Dischka utcától a Rákóczi útig tartó részen építik a burkolatot, ezen a szakaszon lesz lezárva a Jókai utca. (A Mátyás király utcát egyirányúsítják a Jókai utca irányába, a Zrínyiben pedig fordított irányban haladhat a forgalom.)

Az eligazodást tájékoztató táblák segítik, kérjük a közlekedőket, fokozott figyelemmel haladjanak a fenti szakaszokon és figyeljék a jelzéseket! A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. köszöni a környéken lakók, közlekedők megértését, türelmét!

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera