2021. február 26.,
Edina napja

Emberölési kísérlet miatt nyomoznak egy nő ellen

2017-02-13 08:09:18 - Baranyanet - MTI

Emberölés kísérlete miatt folytat eljárást a rendőrség egy fiatal nő ellen, aki a gyanú szerint többször megszúrt egy alvó férfit Egerágon.

A gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezéséről szombaton döntött jogerősen a Pécsi Járásbíróság - közölte az MTI-vel Barkaszi Attila, a Pécsi Törvényszék szóvivője.
Kiemelte: a nő a hatóság szerint előre kitervelten, védekezésre képtelen személy sérelmére követte el a bűncselekményt.

A nyomozás eddigi adatai szerint a nő tavaly egy internetes közösségi oldalon ismerte meg a sértettet. és tavaly augusztusban először a saját, másnap pedig a férfi egerági lakóhelyén találkozott vele. Aznap hajnalban az ágyában alvó férfit négyszer megszúrta a felsőtestén - ismertette.

Barkaszi Attila hangsúlyozta: az egyik sérülés akár a férfi halálát is okozhatta volna, de azt a gyors orvosi segítség elhárította.

A szóvivő az MTI érdeklődésére elmondta, a rendőrség még az elkövetés napján eljárást indított a nő ellen, de akkor még súlyos testi sértés miatt. A napokban azonban megváltoztatták a bűncselekmény minősítését, és ezért döntött szombaton a bíróság a gyanúsított előzetes letartóztatásáról.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera