2019. április 23.,
Béla napja

Dunaújváros-Pécs 3-2

2014-11-03 08:27:31 - Baranyanet - MTI

Második hazai mérkőzését is megnyerte a Dunaújváros a labdarúgó OTP Bank Ligában: az újonc együttes kétszer is hátrányba került, ennek ellenére 3-2-re legyőzte a Pécs csapatát a 13. forduló szombati játéknapján.

A Dunaújváros - amely ezzel ötödik tétmérkőzésén őrizte meg veretlenségét - korábban villanyvilágítás hiánya miatt idegenben, illetve egyszer semleges pályán, Székesfehérváron játszott, utóbbin számított egyedül pályaválasztónak. Az Eszperantó úti Stadionban október 9-én készült el a világítás.

A vendégek kispadján első bajnokiján ült a Véber Györgyöt ideiglenesen váltó Kulcsár Árpád, akinek irányításával a gárda kiverte a Debrecent szerdán a Magyar Kupából.

OTP Bank Liga, 13. forduló:
Dunaújváros Pase - PMFC-Matias 3-2 (0-1)

Az első félidőben a Dunaújváros irányította a mérkőzést, ennek ellenére a vendégek egy pontrúgást követően megszerezték a vezetést.

A fordulást követően gyorsan egyenlített a hazai csapat, azonban nem sokkal később Márkvárt szép megmozdulását követően újra rohannia kellett az eredmény után. Néhány perc elteltével kis híján másodszor is egyenlített a Dunaújváros, de Orosz szabadrúgása után a kapufán csattant a labda. A hazaiak nem álltak le, és a rutinos Böőr révén előbb egyenlítettek, majd a csereként pályára lépő Godslove eldöntötte a három pont sorsát a vendéglátók javára.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera