2021. március 02.,
Lujza napja

Debrecenben szakadt meg a Pécs rossz sorozata

2014-09-15 08:16:01 - Baranyanet - MTI

A találkozó előtt nyeretlen Pécs nagy meglepetésre 2-0-ra győzött a címvédő Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának első szombati mérkőzésén.

A PMFC ezt megelőzően legutóbb május 10-én nyert mérkőzést az NB I-ben, a DVSC ebben a szezonban hazai környezetben eddig százszázalékos volt, s még gólt sem kapott.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
DVSC-TEVA - PMFC-Matias 0-2 (0-0)

Az első félidőben kiegyenlített küzdelmet láthatott a Nagyerdei Stadion közönsége, a gólszerzéshez a hazaiak kerültek először közel, a 17. percben ugyanis kapufáig jutottak. A pécsiek alig negyedóra múlva csaknem megszerezték a vezetést, Máté azonban a gólvonalról tisztázott, így a szünetre gól nélküli döntetlennel vonultak a felek.

Fordulás után tíz perc sem telt el, amikor tizenegyeshez jutott a vendégcsapat, a büntetőt pedig Mohl magabiztosan értékesítette. A játék képe innentől kezdve megváltozott, a Pécs a védekezésre és az eredmény tartására ügyelt, míg a DVSC az egyenlítés érdekében mozgósított nagy erőket. A hazaiak nem jártak sikerrel, sőt, a ráadásban a vendégek egy ellentámadásból újfent betaláltak.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera