2018. május 22.,
Júlia, Rita napja

Családi Délután és Nyílt Nap a Fordan Tánccentrumban

2016-09-06 08:42:58 - Baranyanet

A Fordan Táncklub vezetői már megszokhatták, hogy szeptemberben a legnagyobb az érdeklődés a különböző tánc- és mozgásműfajok iránt, ezért kiemelt rendezvényt szánnak azoknak, akik szeretnének jelentkezni a klubba.

Ezúttal táncos otthonukban és a Fordan Tánccentrum előtti parkolóban tartják színpadi körülmények között a tanévnyitót és a családi napot. Várhatóan sok érdeklődő család és leendő ifjú táncos fog kilátogatni a rendezvényre, hiszen a táncbemutatókon kívül lesz trambulin, lufi hajtogatás, arcfestés, és több közönségcsalogató műsor.

A színpadon 15 produkcióban kb. 70-80 táncos fog szerepelni. Akrobatikus rock n roll páros és formáció, fashion dance, társasági táncok szerepel a palettán. Ez jóval több lesz, mint egy bemutató, hiszen a műsorvezető interaktív módon bevonja a közönséget a műsorba, de készül interjú táncoktatókkal, táncosokkal, nézőkkel egyaránt. Akik bekapcsolódik a játékokba, mindenképpen jól járnak, hiszen a rendezők rengeteg ajándékkal készültek.

A színpadi bemutatók után mind a négy táncteremben más és más tánc- és mozgásformát lehet majd kipróbálni. A nyílt napra, ami évek óta visszatérő rendezvénye a klubnak, elsősorban azok a fiatalok, - és persze családtagjaik - szoktak eljönni, akik szeretnének beiratkozni a táncklubba. Idén 7 műfajban összesen 11 csoportba várják az új tanítványokat. A klub vezetői Papp Viktor és Majorlaki Ágnes minden korosztálynak tud ajánlani valamit. A legkisebbeknek a zenés manó tornát és az Apro(c)k mini rocky-t ajánlják. A fiataloknak több korcsoportban az akrobatikus rock n roll-t, és a fashion dance-t. A fit-ball-al a női, a Rock n Body-val elsősorban a férfi fitnesz imádók járnak jól. Gondoltak az "örök fiatalokra" is, hiszen a Retro Táncműhely táncai között a party rock n roll, boogie woogie és lindyhop táncok szerepelnek.

Időpont: 2016. szeptember 11. vasárnap 13.00 – 17.00 óra
Helyszín: Fordan Tánccentrum, Pécs, Batthyány u. 9/a

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera