2020. november 23.,
Kelemen, Klementina napja

Buszmenetrendi változás: megállópótlás a Finn utcában

2016-09-01 08:23:33 - Baranyanet

Lezárásra kerül a Hegedűs János utca 2016. augusztus 31-étől a munkálatok első ütemének befejezéséig - várhatóan másfél hétre – gázvezeték-javítási munkálatok miatt. A Finn utcát a 20, 21, 21A, és a 121-es járatok ezért nem tudják megközelíteni. A BIOKOM Mobilitási Központ célja, hogy az ilyen előre nem tervezett helyzetek során is mindig mindenki időben érkezhessen meg a munkahelyére, így a Finn utcába betérő járatok kimaradó szakaszának pótlására megállópótló-buszokat állítanak forgalomba.

 

A pótlóbuszok közlekedési rendje:

- Finn utcai pótlóbusz (1): Mohácsi út – (Budai Állomás) – Finn utca
- Finn utcai pótlóbusz (2): Hőerőmű – Finn utca
- Finn utcai pótlóbusz (3): Strauss Metal – Finn utca

A 20, 21, 21A, 121-es járatok csatlakoznak az időponttól függően a fentebb felsorolt három pótlóbuszhoz. Ennek megfelelően az eddig megszokott járattal közlekedhetnek az utasaink a munkahelyükre, majd a jelölt helyeken megállópótló-buszokra szállhatnak át. A hazajutás érdekében a Finn utcából induló megállópótló buszokat biztosítunk, amelyek csatlakozást tesznek lehetővé a 20, 21, 21A, 121-es járatokra.

A pótlóbuszok és a 20-21-21A-121-es buszjáratok menetrendje elérhető a mobilitas.biokom.hu weboldalon és kihelyezésre kerül az autóbuszokra is. Az aktuális buszcsatlakozásokról helyszíni munkatársaink vagy a járművezetők időben tájékoztatják az utazóközönséget.

Kérjük utasainkat, hogy az eredeti járatukkal utazzanak munkahelyükre, mivel a Budai Állomásról induló 16-os járatok – bár gyakrabban közlekednek majd – nem garantálhatják a megnövekedett igények maximális kiszolgálását, így célzott módon pótlóbuszokkal kívánjuk biztosítani a zavartalan közlekedést.

Jegyek- és bérletek használata:

Kérjük, hogy a Finn utca felé jeggyel utazók a 20-21-121-es buszokon érvényesített jegyük másik felét érvényesítsék a pótlójáraton, illetve a Finn utcában érvényesített jegy másik felét a 20-21-121-es buszra való átszálláskor szíveskedjenek kezelni. A pótlójárművekre bérlettel a hátsó ajtókon is fel lehet szállni a gördülékeny közlekedés érdekében.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera