2020. november 25.,
Katalin napja

Átadták a Baranya megyei Prima Díjakat

2015-11-09 08:48:35 - Baranyanet

A Prima Primissima Díjat Demján Sándor a Vállalkozók Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban alapította. Az elismerés célja a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése, a hazai tudomány, művészet, kultúra és sport fejlesztésének erősítése egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében.

2006 óta él a Megyei Prima Díj,mely lehetőséggel 2007-től a Baranya megyei VOSZ szervezet is élt. A megyei VOSZ szervezetek az országos 10 elismerési terület közül választhat 3 lehetőséget.

A VOSZ Baranya megyei Elnöksége idén a Magyar Színházművészet, a Magyar Népművészet és a Magyar Sport területeinek kiválóságai között találta meg a Baranya megyei Primákat, Magyar Színházművészet Prima-díját Stenczer Béla,
a Magyar Népművészet Prima-díját a Mecsek Táncegyüttesnek, a Magyar Sport Prima-díját a PVSK Tájfutó szakosztálya 2015-ben kapta Baranyában.

A hagyományoknak megfelelően a megyei Prima-díjkiosztó mellett idén is sor került a „Baranya megye ÉV VÁLLAKOZÓJA díjak" átadására.

Dijat kaptak :

CSERNIK István, a Görcsönyi CFA-Hungária Kft tulajdonos, ügyvezető igazgatója
DOBI Ferenc, Mecseknádasdi SHARON kereskedelmi Kft tulajdonos igazgatója
GELENCSÉR István, a Kétújfalui GEOÉPKER Kft tulajdonos ügyvezetője
KÖLBL Zoltán, a Kozármislenyi PANNON -Busz Rent Kft tulajdonos ügyvezetője
NOVRECZKY Csaba János, a Kozármislenyi NOVRECZKY Kft tulajdonos ügyvezetője
SEBŐK Róbert, a Komlói ECHO -Sprint Kft tulajdonos ügyvezetője.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera