2019. július 18.,
Frigyes napja

A legjobb vállalkozások között a Dél-dunántúli Közlekedési Központ

2017-02-16 08:07:40 - Baranyanet

Magyarország pénzügyileg legstabilabb cégei között szerepel - a Bisnode Magyarország elemzései alapján - a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. (a továbbiakban társaság), így egy évig élhet az „AAA" Bisnode tanúsítvány használatával. A minősítés azt jelenti, hogy Magyarország vállalkozásainak legjobb 0,63 százalékába tartozik!

A vállalkozások minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történik és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A svéd Bisnode-t 1989-ben alapították és jelenleg 18 országban van jelen, legfőbb tevékenysége a vállalkozások minősítése. Ha egy társaság ezzel a tanúsítással rendelkezik, az azt jelenti, hogy megbízható, hitelképes és pénzügyileg stabil. A minősítésre Magyarországon csupán a cégek néhány százaléka jogosult, így a Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés, ami a mai magyarországi viszonylatban kiemelkedő teljesítményt mutat, és rendkívül jó fényt vet a társaságra.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó - úgymint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, NAV és más hatóságok, cégbíróság - adaton, bejegyzésen alapul. A minősítés figyelembe veszi a vállalkozás vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez.

A társaság a dél-dunántúli régió egyik legnagyobb foglalkoztatója és - gazdasági súlyát tekintve - egyik legjelentősebb vállalkozása. A tanúsítvány elnyerése - amely a pénzügyi területen végzett munkát kiemelkedőnek minősítette - arra kötelezi a társaságot, hogy a jövőben tevékenységének más szakterületein is hasonló eredményeket érjen el.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera