2021. február 25.,
Géza napja

A Debrecen nem bírt a Péccsel

2015-04-05 08:29:40 - Baranyanet - MTI

A címvédő és dobogós helyekért küzdő Debrecen gól nélküli döntetlent ért el a bennmaradásért harcoló Pécs otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján.

A hajdúságiak a mostani pontvesztéssel komoly lépéshátrányba kerültek, ugyanis a jelenleg ezüstérmes Ferencvárossal szemben öt pontra nőtt a hátrányuk, a később pályára lépő MTK pedig győzelmével hat pontra is elhúzhat. A mecsekaljaiaknak sem volt jó a döntetlen, mert nem tudtak eltávolodni a kieső zónától, mindössze három ponttal előzik meg a vasárnap játszó Budapest Honvédot.

OTP Bank Liga, 22. forduló:
PMFC-Matias - DVSC-TEVA 0-0


Alacsony színvonalú első félidőt láthatott a közönség, amelynek közel félórát kellett várnia az első kapura lövésre. A játékrész hajrájában a Pécs volt veszélyesebb, de Novakovic védéseinek köszönhetően a hajdúságiak megúszták bekapott gól nélkül a szünetig hátralévő időt.

A folytatásban sem változott a játék képe, a Pécs játszott gólratörőbben, a Debrecen pedig semmi veszélyt nem jelentett a rivális kapujára. A hazaiak fölénye csak fokozódott, miután Mihelic három perc alatt két sárga lapot kapott, s így kiállította a játékvezető. A Pécs bár mindent megtett a győztes gól megszerzéséért, de emberelőnye ellenére sem járt sikerrel, azaz meg kellett elégednie a döntetlennel és az ezzel járó egy ponttal.

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera