2020. november 25.,
Katalin napja

Új helyre költözött a pécsi pénzügyi tanácsadó iroda

2015-10-20 08:25:53 - Baranyanet

Az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi központja által támogatott, Pécsett immár negyedik éve működő pénzügyi tanácsadó iroda október 20-tól új helyen, a Király utca 42. szám alatt fogadja a megkereséseket.

A tanácsadó irodát az elmúlt évek során több ezer ügyfél kereste fel pénzügyi fogyasztóvédelmi kérdéssel, vagy panasszal, hiánypótló tevékenységét díjmentesen végzi a pécsiek és a megye valamennyi lakosa érdekében.

2012 tavaszától működik a tizenegy tagú országos Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat pécsi irodája, amely az indulás óta eltelt években több ezer ügyfél számára nyújtott díjmentes pénzügyi fogyasztóvédelmi tanácsokat. Az iroda hiánypótló tevékenységet folytat a városban, hiszen a gyakran igen bonyolult banki, biztosítási ügyekben pártatlan szakértőként igyekszik a fogyasztók döntését, igényérvényesítését támogatni. Tanácsadóink a sokakat érintő aktuális kérdésekben a helyi sajtó segítségével, és különböző rendezvényeken is törekednek a fogyasztók korrekt tájékoztatására.

Az elmúlt hónapokban főként a banki elszámolások és a devizahitelek forintosítása, illetve a brókerbotrányok okán keresték fel legtöbben az irodát, melynek munkatársai - dr. Schmidt Gábor és Szeberényi György - felsőfokú végzettséggel, és több éves gyakorlattal rendelkeznek.

A tanácsadó iroda szolgáltatásának lényege, hogy ügyfeleik

  • Pénzügyi panasz rendezéséhez a leghatékonyabb megoldással élhessenek;
  • Már a szerződéskötés előtt segítséget kapjanak bankok, biztosítók, más pénzügyi szolgáltatók esetében;
  • Az adósokat segítő állami intézkedésekkel (pl. elszámolás, Nemzeti Eszközkezelő programja, adósságrendezési eljárás) kapcsolatban szakszerű tanácsot kapjanak;
  • Döntések előtt ne csak jutalék orientált ügynökök/ügyintézők ajánlatát, hanem egy független, pártatlan tanácsadó véleményét is kikérhessék.

A tanácsadó iroda új helyszínén változatlan ügyfélfogadási renddel, igényes körülmények között várjuk régi és új ügyfeleinket.

Az iroda új címe:

Pénzügyi Tanácsadó Iroda, Pécs, Király u. 42.
Tel.: 06-70-243-3356; email: pecs@penzugyifogyaszto.hu; honlap: www.penzugyifogyaszto.hu
Nyitva tartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 9 – 13 óra; Kedd, Csütörtök: 13 – 17 óra

Vissza a főoldalra

Pécsi webkamera